Aron Andras & the Black Circle Orchestra

Aron Andras & the Black Circle Orchestra

Áron András Artisjus- és kétszeres Fonogram-díjas előadó és dalszerző nagyzenekari projektje a ‘Black Circle Orchestra’, amit hosszú idő után 2020 nyarán hívott életre. A tőle megszokott country és blues hangzású szóló dalait, most több hangszerrel kiegészítve, még színesebb hangzásvilággal adja elő olyan neves zenészekkel együtt mint a Blahaluisiana zenekar énekesnője Schoblocher Barbara és billentyűse Pénzes Máté, a The Qualitons zenekar ritmus szekciója Hock Ernő és Boros Levente, továbbá a The Pontiac zenekar gitárosa Kiss Péter.

2020 őszén jelent meg negyedik nagylemeze, a ‘Book of Changes’, pár hónappal később pedig elnyerte a második Fonogram díját a LAZARVS negyedik lemezével. Nem sokkal ezután 2021 nyarán megjelentette az áthangszerelt ‘Changes’ címre hallgató ötödik nagylemezét, melyet már az új zenekarával, a Black Circle Orchestra tagjaival együtt rögzített. Az új formáció a nagy érdeklődésnek köszönhetően helyt kapott minden nagyobb magyar fesztivál nagyszínpadán, illetve teltházas koncertet adott a Magyar Zene Házában.

2022 októberében András lehetőséget kapott hogy Nashville, Tennessee-ben rögzítse a hatodik nagylemezét a Prime Recording Stúdióban Derek Garten producerrel, aki többek között olyan előadókkal dolgozik mint Brittany Howard, Taylor Swift, Jewel. A tíz számos ‘The Moment’ című album 2023-ban fog napvilágot látni.

2023-04-1500:30Ray Charles Ballroom