Jumping Matt & His Combo

Jumping Matt & His Combo

Pribojszki Mátyás “Jumping Matt“ – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, aki szólóban, valamint különböző formációival, már keresztül-kasul bejárta Európát, napjainkban is az egyik legaktívabban koncertező magyar előadó, aki több mint 30 országban turnézott, koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel.

Pribojszki Mátyás és zenekara a “JUMPING MATT & HIS COMBO“ egyedi zenei stílusa nehezen szorítható szűk műfaji keretek közé, de alapvetően vidám, hangulatos, pozitív, improvizációkkal teli igényes, minőségi élőzene, blues, swing, boogie-woogie, valamint rock and roll elemekkel, mindez finoman megspékelve soul és funky érzésekkel.

Pribojszki Mátyás közel 30 éve van jelen a hazai és nemzetközi zenei színtéren. Az elmúlt több, mint két és fél évtizedben a különböző formációival 16 saját nagylemezt és 1 dvd-t jelentetett meg, valamint számos oktatóanyagot, élőzenei videókat, illetve ezidáig 6 hivatalos videóklipet készített. 2007-ben megjelent “How many more?“ c. nagylemeze aranylemez lett, valamint a zenekar megkapta a Budapest Fringe Fesztivál “Különdíját“ (2007), majd “Szakmai Díját“ (2009). Számos sikeres itthoni és nemzetközi fellépés mellett 1997-ben a németországi Szájharmonika Világbajnokságon megkapta a legmagasabb szintű minősítést, ami nemzetközileg az egyik legnagyobb elismerés a világ legjobbjaiból álló szakmai zsűritől, majd 12 év elteltével, 2009. októberében pedig már ő volt az egyik meghívott zsűritag és fellépő művész a Trossingeni Szájharmonika Világbajnokságon. 2011. júliusában szintén a nemzetközi zsűri tagja és fellépője az észtországi Baltic-Nordic Szájharmonika Fesztiválnak, ahová 2021. nyarán ismételt felkérést kapott.

2023-04-1418:15Boom Boom Room