Brian Kramer

Brian Kramer

A brooklyni Brian Kramer alig lépett ki a tizenéves korából, és máris olyan legendás bluesmanekkel kezdett el lógni,mint Buddy Guy és Junior Wells, amikor azok meglátogatták szülővárosát, New Yorkot. Junior Wells különösen megkedvelte Briant, és nagy figyelmet fordított arra, hogy megmutassa neki a helyes mozdulatokat és azt, hogyan kell szívből játszani.

Brian a legendás Taj Mahallal, Toumani Diabate-tel, Bob Brozmannal, Alvin Youngblood Harttal, Robin Forddal, Bobby Rushsal, Cory Harrisszel, John Mayallal, Sven Zetterberggel, Jimmy Dawkinsszal és sok más zenésszel osztozott a színpadon, cserélt és készített felvételeket; és fellépett olyan nemzetközi rendezvényeken, mint a Cambridge Folk Festival, Bull Durham Blues Festival, Chicago World Music Festival, Notudden Blues Festival, Portugal Simply Blues Festival, stb.

2015 januárjában Brian Kramer hivatalosan is elismerést kapott, és a Brian Kramer Band tagjaival együtt bekerült a BLUES HALL OF FAME-be, mint Blues Mesterművész. 2015. július 10. A Brian Kramer Band fellépése után Svédország legnagyobb blues eseményén, az Åmål Blues Festival átadta Briannek a rangos BLUES AWARD OF THE YEAR díjait.

A szóló show mellett Brian világhírű blues-artja is látható lesz a fesztiválon és április 13-án Redbreast Wilsonnal fog beszélgetni a konferenciateremben.

2023-04-1317:00Hangvilla konferenciaterem
2023-04-1320:00Papírkutya